En yaygın 4 SEO hatası ve bunlardan nasıl kaçınılacağı

Google Focus Anahtar Sözcüklerinde neden ilk sırada yer almadığınızdan emin değil misiniz? Birçok web sitesi sahibinin yaptığı hatalardan birini yapıyor olabilirsiniz. Çok şey olduğunu görüyoruz.

Küçük işletmelerden büyük şirketlere kadar birçok web sitesi benzer hatalar yapar. Burada işletmelerin bugün karşılaştığı en yaygın SEO sorunlarını bulacaksınız.

ne kadar hızlı o kadar iyi

Ele almak istediğimiz ilk yaygın SEO hatası, web sitesinin hızıdır. Web siteniz ne kadar hızlı olursa, Google o kadar çok tercih edecektir. Sayfalarınızı arama sonuçlarında tutmak için web sitenizin hızı üzerinde çalışmak önemlidir.

Web sitenizin hızını kontrol etmek için Google'dan çok kullanışlı bir araç var: Google PageSpeed ​​​​Insights. Bu araç, belirli bir sayfanın hızını artırmak için geliştirebileceğiniz yönlere ilişkin bir genel bakış sunar.

Web sitenizin süresini optimize etmenin en kolay yollarından biri, resimlerinizi optimize etmektir. Birçok web sitesinde, yüklenmesi uzun zaman alan nispeten büyük resimler bulunur.

Bu, web sitenizi olması gerekenden daha yavaş yapar. Resimlerinizi yeniden boyutlandırmak, yükleme süresini hızlandırabilir.

Yanlış anahtar kelimeler için sıralamaya çalışmak

Google'da üst sıralarda yer almak istiyorsanız, her sayfa için doğru anahtar kelimeleri kullandığınızdan emin olmanız gerekir. Anahtar kelimeler ne kadar yüksek ve spesifik olursa, o anahtar kelimeyi sıralama şansı o kadar yüksek olur. Tabii bu aynı zamanda bu anahtar kelimenin aranma hacminin daha düşük olduğu anlamına geliyor.

Ancak, web sitenizdeki birden çok sayfayı farklı anahtar kelimeler için optimize ederek bunu dengeleyebilirsiniz.

Web siteniz, sayfanızın hiçbir zaman Google'da 1. sayfada sıralanmayacağı bir anahtar kelime için optimizasyon yapıyorsanız, bu anahtar kelimelerin tümü için sonunda daha fazla trafik alacaktır.

İnsanlar web sitenizi ziyaret etmeye davet edilemedi

Sayfa başlığı Google için hala önemli bir sıralama faktörüdür, bu nedenle her sayfa için optimize edildiğinden emin olmanız gerekir.

Bunun için bir ipucu, mümkünse anahtar kelimenizi başlığa eklemek ve sayfa başlığınızın çok uzun olmadığından emin olmaktır.

Sayfanızın başlığı çok uzunsa tam görünmeyecektir. Potansiyel ziyaretçilerin arama sonuçlarında sayfa başlığınızın yalnızca yarısını görmesini istemezsiniz.

İnsanları web sitenizde tutamama

Kullanıcılar web sitenize girdikten sonraki hedef, onları web sitenizde tutmaktır. Bu nedenle, kullanıcıları web sitenize tıklamaya teşvik etmeniz gerekir. Bunu yapmanın en iyi yolu, genellikle kullanıcıya bir işlem istemi sağlayan bir düğme olan bir işlem istemi (CTA) oluşturmaktır.

Bu, örneğin bir ürün sayfasındaki "satın al" düğmesi veya haber bültenleri için "abone ol" düğmesi olabilir. Aşırıya kaçmayın ve sayfanızın geri kalanından öne çıkan bir ana CTA'ya sahip olmaya çalışın.


En yaygın 4 SEO hatası ve bunlardan nasıl kaçınılacağı


1 yorum :

  1. Hi everyone I'm Mrs ALEKSI TAISIYA, My husband divorced me 2 years ago to live with another woman and I have tried to have him back but I could not, so I tried to do many things to get him back and he refuse to come back. One faithful Friday morning, I visit a forum for tips on how to get your ex back and there I saw a lady testifying on how Dr AKHERE helped her to get her husband back after he was tied down with a spell by another woman. Although I never believed in spiritual work I reluctantly tried him because I was desperate and I contact him and explain my problems to him, to my greatest surprise Dr AKHERE helped me to bring back my husband after 5days and now my relationship is more perfect just as he promised. Getting your ex back permanently does not only bring back someone you love but it will also re-unite your lover's feelings. My husband now treats me like a Queen and always says he loves me all the time. If you are passing through difficulties in your relationship, Doctor AKHERE can help solve marital problems, restore broken relationships and do some other things. I can assure you he's highly potent and reliable. Email him for urgent help [AKHERETEMPLE@gmail.com ] or +2349057261346 .

    YanıtlaSil