Instagram gönderilerinizi Twitter'da nasıl paylaşabilirsiniz?

Instagram , platformunda yaptığı yayınları doğal olarak Twitter, Facebook veya Tumblr gibi diğer sosyal ağlarda paylaşma imkanı sunmaktadır. Ancak hepsinde aynı şekilde gösterilmeyebilir.

Facebook söz konusu olduğunda, bu fotoğraf veya video doğrudan feed'de görülebilirken, Twitter'da kullanıcıları Instagram uygulamasını açmaya veya görüntülemek için bir tarayıcı kullanmaya zorlayan bir bağlantı görülür Her Durumda,Twitter'da tüm Instagram gönderilerinin nasıl paylaşılacağını anlatacağız  .

Instagram ayarları içinde, feed'inizde yayınlanan tüm fotoğraf ve videoları doğrudan diğer ağlarda paylaşmanıza olanak tanıyan bu seçeneği etkinleştirebilirsiniz. Bu sayede favori görsellerinizi yayınlayabilmek için her sosyal ağa ayrı ayrı gitmeniz gerekmeyecek. Yeni bir fotoğraf veya video yüklerken otomatik olarak Facebook'ta yayınlanması için başka bir sosyal ağın uygulamasına izin vermeniz yeterli olacaktır. Ancak bu işlem Twitter veya Tumblr'ın sosyal ağlarında yayınlamaya benzer.

Daha fazla komplikasyon yaşamak ve süreci hızlandırmak istemiyorsanız bilmelisiniz ki her platform için hepsi aynı şekilde çalışmamaktadır. Facebook söz konusu olduğunda, içeriği doğrudan akışta görebileceksiniz, Twitter'da ise kullanıcıyı içeriğin keyfini çıkarabilmek için dokunmaya veya tıklamaya zorlayan bir bağlantı ile göreceksiniz.

Ayrıca, içeriklerini bağlayabilmekten hoşlanan insanlar olduğunu da unutmamalısınız, çünkü bu şekilde takipçileri Instagram profilini ziyaret etmeye davet eder ve bu da hesaplarınıza yeni takipçiler getirebilir. Ancak, fotoğrafı paylaşmak istiyorsanız ve doğrudan Twitter'da görülebiliyorsa, başka alternatiflere başvurmanız gerekecektir.

Instagram fotoğraflarınızı otomatik olarak Twitter'a nasıl gönderirsiniz?

Instagram fotoğraflarınızı Twitter'da otomatik olarak yayınlamakistiyorsanız,  yayınları otomatikleştirmek için internette bulunabilen harika hizmetlerden biri olan IFTTT'yi kullanabilirsiniz  Bu durumda Instagram gönderilerinizin otomatik olarak Twitter'da yayınlanmasını sağlayabilirsiniz ancak bunun daha birçok gelişmiş kullanımı da vardır.

Twitter'da Instagram'da yayınlanan içerikleri otomatik hale getirebilmek için bizi ilgilendiren durumda, bunu nasıl yapmanız gerektiğini anlatacağız. Öncelikle  IFTTT'de bu bağlantıya erişebileceğiniz bir hesap oluşturmalısınız Ayrıca, yalnızca oturum açmanız gereken, e-posta, Google veya Facebook erişim kimlik bilgileriniz ile oluşturabileceğiniz veya erişebileceğiniz mevcut bir hesabı da kullanabilirsiniz.

Kayıt olduktan ve erişim sağladıktansonra ,  IFTTT'nin "X bir şey olursa, Y bir şey olur", yani bir koşul yaratırsanız ve karşılanırsa, ikinci bir işlem veya eylemler etkinleştirilecektir. daha önce tanımladığınız, bir zincir şeklinde. Bu durumda öyle çalışıyor ki, Instagram'da yeni bir içerik yayınlandığını tespit ettiğinde otomatik olarak aynısını yapacak ve sizin için otomatik olarak, sorunsuz ve çok basit bir şekilde Twitter'da yayınlayacak.

Bunu kullanma süreci aşağıdaki gibidir:

Öncelikle bahsettiğimiz gibi IFTTT'ye giriş yapmalısınız  , platforma bir kez girip arama motorunu kullanın ve "Instagram " terimini girin Bu, farklı sonuçlar bulabilmenizi,Bağlantılar sekmesinde  doğrudan « Instagram'ınızı Twitter'da yerel fotoğraflar olarak tweetle»seçeneğini bulabilmenizi sağlayacaktır.

Üzerine tıklamanız ve ardından bağlanmanız gerekir; bu, platformun sizi Instagram web sitesine götürmesine neden olacak ve platforma izin vermenizi isteyecek ve böylece IFTTT'ye Instagram'dan profilinize erişme izni verilecektir.

Daha sonra, uygulamayı yetkilendirmek için oturum açmanız gerekerek Twitter'da da aynısını yapmanızı isteyecektir. Her iki hizmet de bağlandığında, otomatik olarak IFTTT'ye dönebilirsiniz ve hizmet çalışmaya başlamaya hazır olacaktır.

O andan itibaren, Instagram'da her paylaşım yaptığınızda, bu konuda hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan fotoğrafınız Twitter'da da görünecek. Tek bir fotoğraf için geçerliolmasının yanı sıra ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz bir platform olduğunu da unutmamalısınız, bu  nedenle galeri yayınlamak istiyorsanız işinize yaramayacaktır.

IFTTT, belirttiğimiz gibi diğer kullanıcılar tarafından önceden oluşturulmuş kuralları kullanabilme veya hatta kendi kurallarınızı oluşturabilme ve içeriği istediğiniz gibi yayınlanacak şekilde özelleştirebilme imkanı da dahil olmak üzere çok sayıda seçenek sunar.

Her halükarda, başka bir vesileyle, olasılıkları çok olduğundan, sosyal ağlarınız için bu platformdan nasıl daha fazla yararlanabileceğinizi daha ayrıntılı olarak açıklayacağız.

Ancak sosyal ağlarda içeriklerin yayınlanması için belirli platformların kullanılması, böylece istediğiniz fotoğraf veya videoları aynı anda birkaç platforma yükleyebilmek gibi başka alternatiflerin de olduğunu bilmelisiniz.

Her durumda, aynı anda birkaç platformda yayınlayabilmenin birçok avantajı olduğunu bilmelisiniz, çünkü bu şekilde içeriğinizi daha geniş bir alana yayabileceksiniz, bu her iki durumda da çok yararlı olabilecek bir şey. kişisel hesaplar ve bu tür işlemlerin daha da önemli olduğu profesyonel veya marka hesapları söz konusu olduğunda.

Farklı platformlarda yayın yapmak, yeni müşteriler çekmenin ve daha fazla kişiye ulaşmanın anahtarıdır. Yani zaten biliyorum, dedi  tüm Instagra nasıl paylaşılacağı Twitter'da yayınları çok rahat ve hızlı bir şekilde ve herhangi bir çaba olmadan.


Instagram gönderilerinizi Twitter'da nasıl paylaşabilirsiniz?


1 yorum :

  1. Why won't the video be uploaded to Facebook?

    Uploading photographs and videos to Facebook is a simple process. Every day, many individuals share their favourite videos on Facebook. However, issues may arise from time to time that prohibits Facebook users from correctly posting films to Facebook, and you may wonder why won't video upload to Facebook. The Internet connection is one of the most significant aspects of a Facebook video upload. Your video may fail to upload when you are linked to a sluggish or inconsistent network. Facebook's video upload platform includes all video formats virtually. If you're having difficulties uploading, ensure sure your video is in a format that Facebook accepts.

    Causes for Comcast email not working:

    There are many different reasons for the technical glitches you face with your Comcast account. Some of the most common reasons for comcast email not working on iphone 2022 are lack of stable internet connection, usage of Third-Party software, and the browser needing an update; the browser does not support Comcast, and Comcast servers may be down temporarily. After this, you can proceed to look for a solution.

    How can I get my Verizon email on my Android Phone?

    Users often witness technical snags like Verizon email not working on Android or Phone. To resolve the issues, you are supposed to open your email application from the menu and then add a new account and then choose other and then you should enter your account details and then click on login and then choose POP3 and then enter server incoming mail and then you can simply use it. By applying the steps, you can simply find out the ways to resolve it. Apply the steps to troubleshoot the issues without any fuss or chaos.

    How can I reset my Spectrum Router?

    To reset my Spectrum Router, you are supposed to follow and apply few important steps, Like, first of all you should unplug your modem from the power source and then you must unplug the power cord from the Spectrum Wifi Router. Then, you should give it a minute, now you are supposed to stay patient and then let your modem take its time to power up and reboot. Now, you are supposed to plug your router back into power source. Once you do apply the steps, you can simply resolve it. If you are stuck then you can take help from Spectrum phone number customer service.

    YanıtlaSil