Telegram Kanalına Sınırsız Sayıda Üye Nasıl Eklenir

Herhangi bir Telegram Kanalı, üye ekleme zorluğuyla karşı karşıyadır. Telegram Kanalının aya gitmesi için zaman, çaba, yaratıcılık ve iş zihniyeti gerekir. Reklamlar ve Telegram pazarlama hizmetlerinin yardımı olmadan, ilk 1000 üyeyi almak bir yıl alabilir. Bu, bir Telegram işi başlatmak için iyi bir yol değil.

Ama herkesin yeniden başlaması gereken günler geride kaldı. Zaman içinde kanal sahipleri, pazarlamacılar ve Telegram profesyonelleri, üyeleri en kısa sürede kanallara ve gruplara davet etmek için birkaç yöntem geliştirdiler. Bu makalede, Telegram tanıtımınız için reklamcılık, çapraz tanıtım veya diğer temel pazarlama ipuçlarını keşfetmeyeceğiz. Bunun yerine, bir Telegram kanalına üye eklemenin teknik yönlerini inceleyeceğiz.

Telegram Kanalına İlk Üye Nasıl Eklenir?

Her kanal sahibi için Telegram, ilk Telegram üyelerini manuel olarak eklemelerine izin verir. Ancak bazı kısıtlamalar vardır: yalnızca kişilerinizi (arkadaşlar, aile vb.) ekleyebilirsiniz ve 200'den fazla kullanıcı eklenemez.

Telegram üyelerini manuel olarak ekleme

Kişi listesinden üye eklemek kolaydır. Tek ihtiyacınız olan kişinin telefon numarası. Kanal bilgileri > Üyeler'e gidin > Kişiyi seçin. İşleminizi onayladıktan sonra bu kişilere abone olabileceksiniz. Bazıları hemen veya zamanla ayrılabilir.

Kanalınıza sadece 200 üye eklenebilir. Toplamda 200'den fazla üye olmadığını unutmayın. 100 üyeniz olduğunda (davetinizle değil, bağlantılar aracılığıyla katıldılar), manuel olarak 100 üye daha ekleyebilirsiniz. Halihazırda 200'den fazla üyeniz varsa üzgünüz. Bu fonksiyon sizin için mevcut değil.

Üyeleri manuel olarak eklemek, kanalınızı başlatmanın harika bir yoludur. Organik kullanıcıları çekmek için en az 200 üyeye sahip olmak, 15-20 üyeye sahip olmaktan daha kolaydır.

İlk 200 kullanıcıyı 10-20 dakika içerisinde kanala alabilirsiniz. Eğer yoksa Telegram'da 200 kişi oluşturun. Arkadaşlarınızı ve ailelerini davet edin. Arkadaşlarınıza gereğinden fazla spam göndermeyin, sonunda minnettar olmayabilirler.

Bu yöntem Telegram Kanalları kurmak için harikadır, ancak 200'den fazla üye nasıl eklenir gibi bazı soruları gündeme getirir.

Telegram Kanalına 200'den Fazla Üye Nasıl Eklenir?

Telegram Kanalı üyeleri yalnızca Telegram aracılığıyla manuel olarak eklenebilir. Ancak Telegram Kanalları ve Grup promosyonlarının arkasındaki karmaşık yazılım ve sistemlere sahip hizmetleri de kullanabilirsiniz. Sınırsız abone eklemenin iki yöntemine bir göz atalım: botlar (sahte üyeler) ve gerçek üyeler.

Sahte Telgraf Üyeleri Ekle

Herhangi bir sayıda üye eklemenin en kolay ve en basit yolu budur. Kaç tane eklediğiniz önemli değil. Bir hafta içinde 100 bin üyeye ihtiyacınız varsa bırakın. Sahte üyeler gerçek kullanıcılar değildir ve asla onların yerini alamaz. Yapabilecekleri tek şey, kanalın popüler olduğu yanılsamasını yaratmaktır. Bot, profil fotoğrafları, ad ve soyadları, kullanıcı adları vb. dahil olmak üzere gerçek bir kişinin tüm özelliklerine sahip, robot tarafından oluşturulmuş bir üyedir. Ancak güzel görünümün arkasında hiçbir şey yoktur. Botlar kanallara gönderi gönderemez - görüntüleme yok, tıklama yok, oy yok, doğrudan mesaj yok. Botlarla ilgili bir diğer sorun da Telegram'ın bu üyelerin kanallarını temizlemesidir. 100k ekledikten sonra bir hafta içinde tüm sahte üyeleri kaybederseniz şaşırmanıza gerek yok.

Telegram kanallarına sahte üyeler nasıl eklenir?

Kullanıcıları oluşturan ve onları kanallara ve gruplara ekleyen otomatik toplayıcı yazılımı vardır. Genellikle, yazılım izleyiciler tarafından kullanılamaz. Bununla birlikte, kanal sahipleri çevrimiçi hizmetler ve özel Telegram botları aracılığıyla sahte üyeler satın alabilir. Fiyat genellikle ucuzdur – 1.000 üye için 5 dolardan az. Ya da belki şanslı olabilir ve bir geliştiriciden çalışan bir yazılım satın alabilirsiniz. Daha önce de söylediğimiz gibi, teslimat hızı sizi şaşırtabilir - sadece bir günde 100 bin üyeyi kolayca alabilirsiniz! Kanallara fake üye eklemenin bir sınırı yok ama dikkatli olmalısınız.

Dolayısıyla Telegram kanalınız için hızlı ve ucuz bir başlangıç yapmak istiyorsanız ve üye kaybetme endişesi yaşamıyorsanız bu yöntemi göz önünde bulundurmalısınız. En azından popüler bir kanal yanılsaması edindikten sonra organik üyeleri çekebilirsiniz.

Gerçek Telegram Üyeleri Satın Alın

Sahte üyelere ana alternatif gerçek üyelerdir. Bu şekilde üye eklemek, sınırsız Telegram abonesi, rekabetçi fiyatlandırma ve hızlı teslimat sunar. Bunlar insan üyeler, bot değil. Organik kullanıcılar kadar aktif olmasalar da, görüntüleme oluşturma yeteneğine sahiptirler. Onları eklerseniz, gelecekte gerçek üyeler görmeniz daha olasıdır. Daha iyi kalite için daha fazla ödemeniz gerekiyor. Gerçek üyeler, 1.000 kullanıcı başına 10 ila 40 ABD Doları arasındadır.

Telegram kanallarına gerçek üyeler nasıl eklenir?

Gerçek üyelere ek olarak, üye eklemek için karmaşık bir sistem vardır. Otomatik ekleme veya otomatik abonelik seçenekleriyle uygulama mağazalarındaki Telegram benzeri uygulamalar ağını içerir.

Geliştiriciler, piyasada binlerce kullanıcısı olan birden fazla Telegram uygulamasına sahiptir. Kullanıcılar, bir uygulama yükledikleri anda otomatik olarak birden fazla Telegram kanalına eklenir. Ancak zamanla uygulamayı bırakabilirler. Ancak, botların aksine Telegram, gerçek üyeleri asla kanaldan çıkarmaz.

Teslimat hızı botlardan daha düşük olsa da. Bir günde 100 bin üye olmayacak. Kademeli bir promosyonla 100.000 üyeye ulaşmak birkaç ay sürer.

Özet

Telegram kanallarının en güzel yanı, üyeleriniz için gerçek bir sınır olmaması. 3 milyondan fazla kullanıcısı olan çok sayıda kanal biliyoruz ve bunun sınır olmadığını varsayıyoruz. Üye ekleme yöntemlerimizden birini kullanarak Telegram işinizi kolayca başlatabilirsiniz. Tabii ki, her iki yöntemi de atlayabilir ve kanallarda, Facebook'ta ve çapraz tanıtımda her şeyi yapabilirsiniz. Ancak bu yolların hiçbiri size kanalın hızlı bir şekilde artmasını sağlamayacak. Ayrıca, kanalları nasıl verimli bir şekilde tanıtacağınızı anlamaya başlamanız aylar alabilir.

Telegram Kanalına Sınırsız Sayıda Üye Nasıl Eklenir


1 yorum :

  1. Hi everyone I'm Mrs ALEKSI TAISIYA, My husband divorced me 2 years ago to live with another woman and I have tried to have him back but I could not, so I tried to do many things to get him back and he refuse to come back. One faithful Friday morning, I visit a forum for tips on how to get your ex back and there I saw a lady testifying on how Dr AKHERE helped her to get her husband back after he was tied down with a spell by another woman. Although I never believed in spiritual work I reluctantly tried him because I was desperate and I contact him and explain my problems to him, to my greatest surprise Dr AKHERE helped me to bring back my husband after 5days and now my relationship is more perfect just as he promised. Getting your ex back permanently does not only bring back someone you love but it will also re-unite your lover's feelings. My husband now treats me like a Queen and always says he loves me all the time. If you are passing through difficulties in your relationship, Doctor AKHERE can help solve marital problems, restore broken relationships and do some other things. I can assure you he's highly potent and reliable. Email him for urgent help [AKHERETEMPLE@gmail.com ] or +2349057261346 .

    YanıtlaSil